Faillissementsrecht

In het faillissements- insolventierecht staan wij voornamelijk ondernemers bij gedurende de minnelijke en de gerechtelijke fase.

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Een faillissement wordt op basis van de faillissementswet door een rechter uitgesproken, Er dienen minimaal twee schuldeisers te zijn om een faillissement aan te vragen. Als een faillissement is uitgesproken wordt er beslag gelegd op de vermogende zaken van schuldenaar door de curator. De boedel wordt vervolgens verdeeld over de schuldeisers. Als er een faillissement dreigt, dan is het nodig om spoedig de zaken op orde te stellen. Een dreigend faillissement kan immers afgewend worden indien men op tijd optreedt door snel in verweer te komen. Trias Legal kan u informeren over alle zaken die bij een (dreigend) faillissement komen kijken. Tevens kunnen wij u bijstaan in de faillissementsfase om te bemiddelen met uw schuldeisers en de curator.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40