Onze keurmerken

Letselschade keurmerk

Trias Legal is een betrouwbare en onafhankelijke partij op het gebied van letselschade. We behandelen juridische zaken die betrekking hebben op persoonlijke schade na een ernstige gebeurtenis. Daarnaast behartigen we de belangen van slachtoffers die letselschade hebben opgelopen. Ons letselschadebureau voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan letselschadebehandelaars en zijn in het bezit van diverse letselschade certificeringen c.q. keurmerken.

  • LSA-vereniging
  • NIS-keurmerk
  • NIVRE-keurmerk

Waarom kiezen voor een letselschadebureau met keurmerk?

Een letselschade keurmerk toont de kwaliteit van dienstverlening aan op het gebied van letselschade. Het claimen van een schadevergoeding bij letselschade kan een ingewikkeld proces zijn waarbij veel verschillende partijen betrokken zijn, zoals verzekeraars en medische experts. Het is daarom belangrijk dat u kunt vertrouwen op de deskundigheid en professionaliteit van het letselschadebureau.

Met een letselschade keurmerk, kunnen we aantonen dat we aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen en ons houden aan richtlijnen en gedragscodes die zijn opgesteld om de belangen van slachtoffers te beschermen. Dit biedt slachtoffers meer zekerheid en vertrouwen in de afhandeling van hun letselschadezaak.

Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE)

Een keurmerk is belangrijk. Op deze manier weet u dat u met de juiste partij te maken heeft die volgens officiële juridische werkwijzen handelt. NIVRE staat voor Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts en is in 2007 opgericht.  Vanaf 2022 moeten letselschadekantoren een strenge tussentijdse toets afleggen. Ook moeten ze een onderhoudsgesprek voeren om zich bij het register aan te kunnen melden.

 

Om het keurmerk te behouden, moeten letselschadekantoren jaarlijks onderzocht worden en interviews afleggen. Het onderzoek richt zich op de dossiers. De kwaliteit wordt continu gemonitord en onder streng toezicht gezet. Hierdoor weet u zeker dat we met betrouwbare zaken bezig zijn en slachtoffers op de eerste plaats zetten.

De kwaliteit van alle medewerkers wordt goed in de gaten gehouden, zodat de dienstverlening aan de eisen van het keurmerk voldoet. Ze dienen vakbekwaam te zijn en ethisch verantwoord te handelen. Trias Legal voldoet aan alle strenge eisen die het register gesteld heeft. Met hun uitgebreide expertise, diepe juridische kennis en oog voor de klant zijn we in staat uw persoonlijke schade vakkundig af te handelen.

Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS)

Ook het NIS-keurmerk biedt garantie op de beste juridische dienstverlening. NIS staat voor Nederlands Instituut van Schaderegelaars en het keurmerk richt zich op dienstverbetering en vernieuwing, zodat slachtoffers nog beter geholpen kunnen worden. Het NIS wil haar leden stimuleren en in staat stellen hun vakkennis te delen, te vergroten, op niveau te houden én te ontwikkelen. Dat doet het NIS door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten, waarbij actuele onderwerpen worden besproken waar een personenschaderegelaar mee te maken heeft:

  • Arbeidsdeskundig
  • Communicatief
  • Ethisch
  • Juridisch
  • Medisch
  • Rekenkundig
  • Sociaal

Hiermee beoogt het NIS het functioneren van letselschaderegelaars te optimaliseren, waardoor de personenschadebranche in een professioneel aanzien komt te staan in de samenleving.

Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA)

Een ander keurmerk voor letselschade advocaten dat wordt uitgegeven door de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Hiermee kunnen we aantonen dat we kennis en ervaring hebben op het gebied van letselschade. Maar ook dat we cursussen, trainingen of opleidingen volgen om de kennis te blijven verbreden. Het LSA-keurmerk biedt slachtoffers de garantie dat ze te maken hebben met een gespecialiseerde en deskundige letselschade advocaat die hun belangen optimaal behartigt.

Kies voor Trias Legal met betrouwbare keurmerken

Dankzij de verschillende keurmerken mag u rekenen op een betrouwbare en betrokken letselschadespecialist. Kies nu ook voor Trias Legal en laat een bekwame jurist naar uw situatie kijken. Vraag om persoonlijk advies en neem contact op.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40