Letsel advocaat Amsterdam

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u letsel opgelopen na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of geweldsmisdrijf en bent u daarom op zoek naar een advocaat in de omgeving van Amsterdam? Trias Legal is er graag voor u. Aan de hand van een driestappenplan en heldere communicatie geven wij u waar u recht op heeft. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel.

Letsel opgelopen? Schakel de advocaat nabij Amsterdam in.

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, is het natuurlijk belangrijk dat u zo snel mogelijk weer herstelt. Daarnaast wilt u een schadevergoeding ontvangen waar u recht op heeft. En dat is nog niet zo eenvoudig. Er zijn namelijk veel verschillende kosten die komen kijken bij het herstellen van letselschade. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten, reis- en verblijfkosten, kosten voor huishoudelijke hulp, psychische hulp et cetera. De letselschade advocaat uit de omgeving van Amsterdam verzamelt bewijs en informatie zodat u de vergoeding van de tegenpartij ontvangt.

Een letselschade advocaat uit de omgeving van Amsterdam voor particuliere en zakelijke cliënten.

Wij zijn een onafhankelijk juridisch kantoor dat gespecialiseerd is in letselschade. Deskundig, betrokken en resultaatgericht. Dat is waar u op kunt rekenen. Wij voorzien u van vrijblijvend juridisch advies en geven u informatie betreft materiële en immateriële schade. Waarom dit gratis is? In Nederland is het wettelijk bepaald dat juridische kosten bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Maak een afspraak met de letselschade advocaat uit de omgeving van Amsterdam.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bel dan even naar 010-7997040. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Rotterdam, maar we komen ook graag bij u thuis of een andere gewenste locatie langs.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40