Letselschade verkeersongeval

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Wanneer u letselschade heeft opgelopen na een verkeersongeval en u niet aansprakelijk bent, heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Dit geldt voor zowel materiële als immateriële schade. Dus is uw voertuig beschadigd na een verkeersongeval of heeft u zelf letselschade opgelopen? In beide gevallen staan de advocaten van Trias Legal voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en ontvang deskundig juridisch advies over een schadevergoeding bij letselschade na een verkeersongeval.

Wat te doen bij letselschade na een verkeersongeval?

Allereerst dient u zichzelf uiteraard in veiligheid te stellen. Blijf rustig en probeer niet in discussie te gaan. Daarnaast is het aan te raden om foto’s te maken van het verkeersongeval. Niet enkel van uw voertuig, maar ook zeker van uw opgelopen letsel. Dit is namelijk van belang wanneer u een schadevergoeding wilt claimen. Daarnaast is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een medisch rapport wordt opgesteld. Uit ervaring weten wij dat het claimen van een vergoeding van immateriële schade zeer complex is. Daarom is het altijd aan te raden om een expert in te schakelen die uw belangen behartigt en voorziet van deskundig advies.

Ontvang vrijblijvend juridisch advies

Omdat het wettelijk bepaald is dat de gemaakte kosten voor het inschakelen van juridische hulp te verhalen valt bij de veroorzaker, ontvangt u vrijblijvend juridisch advies. Wilt u graag uw situatie bespreken? Maak vandaag nog een afspraak op ons kantoor, bij u thuis of een andere gewenste locatie. Wij zijn te bereiken via 010-7997040. Ook voor het stellen van vragen over een schadevergoeding bij letselschade na een verkeersongeval belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40