Letselschadebureau

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Trias Legal is een onafhankelijk letselschadebureau in Rotterdam. Echter bieden wij een juridische dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere cliënten, verspreid door heel Nederland. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring met allerlei cases en spreken naast Nederlands nog een extra taal zoals Arabisch, Farsi, Engels, Marokkaans en Pools. Zo ontvangt u altijd een persoonlijk dossier in uw eigen taal en houdt u gedurende het gehele proces contact met één vertrouwenspersoon.

Wanneer het letselschadebureau inschakelen?

U kunt bij ons terecht voor alle vormen en soorten van letselschade, zowel materiële als immateriële schade. Denk hierbij aan:

  • Medische fouten
  • Verkeersongevallen
  • Geweldmisdrijven
  • Bedrijfsongevallen
  • Smartengeld
  • Ziektekosten voor medische behandelingen

Ook wanneer u een second opinion wilt over een recente letselschadezaak, bent u bij ons aan het juiste adres. Door nauwkeurig naar de bestaande informatie te kijken, kunnen wij nagaan of de verzekering het volledige schadebedrag heeft gedekt.

Vrijblijvend juridisch advies van het letselbureau.

Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor juridische hulp te halen vallen bij de veroorzaker. Hierdoor ontvangt u vrijblijvend juridisch advies en informatie over uw recht materiële en immateriële schade. Interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag voor onze specialisten? Neem gerust contact met ons letselschadebureau op door te bellen naar 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40