Letselschadevergoeding

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u recht op letselschadevergoeding omdat u slachtoffer bent geworden door iemand anders toedoen? Schakel dan de expertise en deskundigheid van Trias Legal in. Al jarenlang zijn wij er voor zowel particuliere als zakelijke cliënten. Ons bureau is in Rotterdam gevestigd, maar wij zijn actief door heel Nederland. U wilt toch ook de letselschadevergoeding ontvangen waar u recht op heeft?

Hoe wordt uw letselschadevergoeding vastgesteld?

In theorie zou u een passende letselschadevergoeding van de tegenpartij moeten ontvangen voor de aangedane schade. Echter gaat het in de praktijk er niet zo eenvoudig aan toe. Daarom is het altijd aan te raden om goede rechtshulp in te schakelen zodat u daadwerkelijk de letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Gaat het om smartengeld? Dan kijken we onder andere naar:

  • De aard van de ernst van het letsel
  • Omvang en duur van het leed
  • Medische, psychiatrische en psychologische behandeling
  • De mate van invaliditeit
Persoonlijke begeleiding.

Kiest u voor Trias Legal, dan ontvangt u één aanspreekpunt die in uw taal met u communiceert. Ons team spreekt namelijk naast Nederlands een of meerdere niet-westerse talen. U ontvangt een persoonlijk dossier en deskundig juridisch advies op maat. Uw letselschadevergoeding bereken? Bel dan naar 010-7997040. Ook voor vragen en/of het opvragen van meer informatie zijn wij te bereiken via eerdergenoemd telefoonnummer.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40