Smartengeld

Smartengeld ontvangen waarbij onze experts u kunnen bijstaan.

Smartengeld kan vastgesteld worden op immateriële schade en eventuele letselschade.

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

U kunt smartengeld ontvangen wanneer u immateriële schade geleden heeft door verdriet of pijn, bijvoorbeeld na een ongeval. Hoe hoog het te ontvangen bedrag is, hangt van een aantal factoren af. Daarom is het verstandig om de hoeveelheid smartengeld waar u recht op heeft te laten berekenen door experts. Hiervoor kunt u terecht bij Trias Legal. Onze experts stellen uw immateriële schade en eventuele letselschade vast en starten vervolgens een procedure om een schadevergoeding te claimen.

Laat de vergoeding van smartengeld berekenen door experts

Doordat het bij smartengeld na een ongeval gaat om immateriële schade, kan het lastig zijn om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Daarom schakelt u hier het best Trias Legal voor in. Bij ons heeft u één aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen. Daarnaast bouwen we een persoonlijk dossier op in uw eigen taal waar we alle geleden schade in vastleggen. Dit kan in het Nederlands of Engels, maar onder andere ook in het Turks, Marokkaans of Russisch. Hierbij verzamelen we bewijsmateriaal en zorgen we voor overtuigende argumenten om ervoor te zorgen dat u na het ongeval het smartengeld ontvangt waar u recht op heeft.

Een berekening op basis van no cure, no pay

Wanneer wij berekenen op hoeveel smartengeld u recht heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Wij ondersteunen u namelijk op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat wij pas betaald worden wanneer u daadwerkelijk smartengeld heeft ontvangen na uw ongeval. Bovendien wordt dit niet door u betaald, maar door de aansprakelijke partij. Het heeft voor u dus enkel voordelen wanneer u ons vertrouwt voor het berekenen van smartengeld.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ons inschakelen voor het berekenen van smartengeld na een ongeval? Of heeft u een advocaat nodig voor letselschade advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-7997040 en maak gebruik van onze uitgebreide juridische dienstverlening. Wij zorgen er graag voor dat u het smartengeld ontvangt waar u na een ongeval recht op heeft.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40