Letselschade bedrijfsongeval

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval? In vrijwel alle gevallen kan er aanspraak worden gemaakt op een schadevergoeding. Om de aansprakelijkheid vast te stellen schakelt u een betrouwbare advocaat van Trias Legal in. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Ik heb letselschade opgelopen tijdens een bedrijfsongeval. Wat nu?

Was u aan het werk toen u materiële en/of immateriële schade heeft opgelopen door iemand anders toedoen? Dan ligt de aansprakelijkheid altijd bij uw werkgever. U heeft dus recht op een schadevergoeding die uw werkgever geheel vergoed krijgt. Werkgevers zijn namelijk verplicht om werknemers een veilige werkomgeving te bieden. Ook als u onderweg naar uw werk was of op een externe locatie werkzaam was, geldt deze veiligheidsplicht. Het is dus altijd verstandig om bij een bedrijfsongeval een letselschadespecialist in te schakelen zodat u ontvangt wat u dient te ontvangen.

Letselschadevergoeding claimen na een bedrijfsongeval.

Heeft u letsel opgelopen? Dan adviseren wij u om u zo snel mogelijk medisch te laten controleren. Dit in verband met het eisen van het smartengeld. Om de letselschadevergoeding te ontvangen, dienen uw medisch dossier en situatieschets volledig te zijn. Uiteraard helpen wij u hier graag bij zodat u een passende vergoeding ontvangt. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 010-7997040.

Maak een afspraak met de letselschade advocaat uit de omgeving van Amsterdam.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Bel dan even naar 010-7997040. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Rotterdam, maar we komen ook graag bij u thuis of een andere gewenste locatie langs.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40