Expertise

Wat zijn onze vakgebieden?
Trias Legal - Letselschade Icon

Trias Legal is een toonaangevend kantoor op het gebied van het aansprakelijkheids- & verzekeringsrecht met een speciale focus voor het letselschaderecht.

Trias Legal - Arbeidsrecht Icon

Trias Legal staat zowel werknemers als werkgevers bij in arbeidsrechtszaken. Te denken valt aan het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten, tot aan het ontslagrecht én procederen bij de rechtbank.

Trias Legal - Fiscaal recht icon

Het bestuurs- en fiscaal recht is een veelomvattend rechtsgebieden in de relatie tussen de overheid en de burger. Indien u te maken krijgt met de overheid, kan Trias Legal u van het meest optimale advies voorzien.

Trias Legal - Civiel Recht icon

In het civiel recht gaat het om conflicten tussen particulieren onderling, organisaties onderling en tussen particulieren en organisaties.

Trias Legal - Faillisementrecht icon

In het faillissements- insolventierecht staan wij voornamelijk ondernemers bij gedurende de minnelijke en de gerechtelijke fase.

Trias Legal - Incassorecht icon

Voor het incasseren van openstaande rekeningen dient voortvarend gehandeld te worden, zonder dat een relatie op het spel komt.

Trias Legal - Ondernemingsrecht icon

Trias Legal geeft u advies op alle vlakken van het ondernemingsrecht en zal uw sparringpartner zijn bij het maken van de juiste beslissingen.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40