Letselschade advocaat

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken advocaat? Een specialist die echt naar uw verhaal luistert en vrijblijvend advies geeft? Trias Legal is er voor u zodat u zich kunt richten op het herstel. Want u heeft niet enkel financiële schade opgelopen, maar ook emotionele schade. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij er als jurist alles aan om ervoor te zorgen dat u letselschade kunt claimen.

Letselschade opgelopen? De advocaat rekent uw schadevergoeding uit

Heeft u schade opgelopen door andermans toedoen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Echter is het berekenen van de schadevergoeding een ingewikkeld proces waarbij onze letseladvocaat u graag helpt. Er zijn namelijk verschillende schades waarmee u rekening dient te houden. Is uw auto bijvoorbeeld beschadigd na een ongeluk, dan spreken we van materiële schade. Heeft u lichamelijke en/of psychische klachten aan het ongeval overgehouden en kunt u uw beroep of hobby niet meer uitoefenen? Dan spreken we van immateriële schade. Omdat de vergoeding van immateriële schade van veel verschillende aspecten afhangt, is het berekenen van de uiteindelijke schadevergoeding zeer complex. De letselschade advocaat uit ons netwerk heeft over jarenlange ervaring en voorziet u graag van juridisch advies. Bij letselschade wordt onze jurist namelijk betaald door de aansprakelijke partij.

Win deskundig advies in van een letseladvocaat

Onze letseladvocaat staat u bij gedurende het gehele proces, van het vaststellen van de schade tot aan het claimen van een schadevergoeding. Daarbij voorzien we u van deskundig advies om ervoor te zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent en welke stappen u het best kunt ondernemen. Onze dienstverlening gaat echter verder dan letselschade alleen, want bij ons schakelt u onder andere ook een jurist in voor arbeidsrecht, huurrecht of personenrecht.

Eén aanspreekpunt gedurende het gehele proces

Wilt u een letseladvocaat inschakelen? Neem dan contact op met Trias Legal. Uw vaste contactpersoon brengt u in contact met een letselschade advocaat. Gedurende het gehele proces houdt u contact met één jurist die u in uw eigen taal kan adviseren op het gebied van letselschade.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40