Letselschade na aanrijding

Letselschade opgelopen na een ongeluk?

Heeft u letselschade opgelopen na een aanrijding? Grote kans dat u recht heeft op schadevergoeding. Ons team van ervaren juristen en letselschadespecialisten begrijpt de impact die een verkeersongeval kan hebben op uw leven. We zijn hier om u door dit moeilijke proces te leiden en ervoor te zorgen dat u de compensatie krijgt die u verdient.

  • Gratis juridische hulp
  • Volledige persoonlijke ondersteuning
  • No cure, no pay!

Wat is letselschade?

Letselschade omvat alle lichamelijke en psychische schade die u lijdt als gevolg van een verkeersongeval. Dit kan variëren van tijdelijk letsel tot blijvende invaliditeit, inclusief de financiële gevolgen. Denk aan medische kosten, inkomstenverlies en andere uitgaven gerelateerd aan uw herstel.

Wat te doen na een aanrijding?

  1. Medische zorg: zoek direct medische hulp, zelfs als uw verwondingen in eerste instantie minimaal lijken.
  2. Rapportage: doe aangifte bij de politie en zorg voor een kopie van het ongevalsrapport.
  3. Documentatie: documenteer de aanrijding en uw verwondingen met foto’s en notities. Noteer de gegevens van de tegenpartij en eventuele aanwezige getuigen.
  4. Juridische consultatie: neem zo snel mogelijk contact op met een letselschadespecialist van Trias Legal.

Waarom Trias Legal?

  • Ervaring en deskundig: onze specialisten zijn bewezen succesvol in het claimen van een compensatie voor onze cliënten.
  • Cliëntgericht: uw welzijn en tevredenheid staan bij ons voorop. We streven ernaar om het juridische proces zo stressvrij mogelijk te maken.
  • Resultaatgericht: we richten ons op het maximaliseren van uw compensatie en het waarborgen van een eerlijke afhandeling van uw zaak.
Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval

Schadevergoeding en smartengeld

Bij letselschade door een aanrijding bestaat uw recht op compensatie niet alleen uit vergoeding voor materiële schade, maar ook uit smartengeld voor immateriële schade. Schadevergoeding dekt de directe financiële verliezen, zoals medische kosten, verlies van inkomsten en kosten voor herstel. Smartengeld daarentegen is de vergoeding voor niet-financiële schade, zoals pijn, leed en vermindering van levensvreugde door het ongeval.

Het berekenen van een schadevergoeding kan complex zijn, afhankelijk van de aard en ernst van uw letsel. Bij Trias Legal helpen we u om een realistische en rechtvaardige schadevergoeding en smartengeld te claimen.

Ontvang gratis juridisch advies

De kosten die u maakt voor het verkrijgen van juridisch advies kunt u geheel declareren bij de verzekeraar van de veroorzaker. Dat betekent dus dat u vrijblijvend juridische stappen kunt ondernemen. Wilt u een letselschadezaak starten na een aanrijding? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 010 – 799 7040. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op 06 – 14 200 440

Letselschade na aanrijding? Neem contact met ons op

Heeft u letselschade opgelopen door een aanrijding? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie. Ons team is toegewijd aan het bieden van de ondersteuning en deskundigheid die u nodig heeft om een rechtvaardige compensatie te verkrijgen.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40