Letselschade na aanrijding

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak

Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u letselschade opgelopen na een aanrijding? Grote kans dat u recht heeft op schadevergoeding. Trias Legal berekent graag de exacte hoogte van de vergoeding zodat u ontvangt waar u daadwerkelijk recht op heeft. Want recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende dingen.

Ik heb letselschade opgelopen na een aanrijding. Wat nu?.

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval geworden? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw schadevergoeding regelt. Wellicht heeft u nog pijn en staat uw hoofd er niet naar, maar hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om een passende schadevergoeding te ontvangen. Hoe hoog de schadevergoeding exact wordt, hangt af van verschillende zaken. Zo kijken we uiteraard naar de ernst van de letselschade na de aanrijding, maar ook naar bijhorende zaken zoals de medische kosten, het herstel en hoe uw leven eruitziet na het ongeval. Kunt u bijvoorbeeld werkzaam blijven bij uw huidige werkgever, kunt u het huishouden blijven doen en heeft het letsel invloed op het uitoefenen van uw hobby’s en sociale activiteiten?

Ontvang gratis juridisch advies.

De kosten die u maakt voor het verkrijgen van juridisch advies kunt u geheel declareren bij de verzekeraar van de veroorzaker. Dat betekent dus dat u vrijblijvend juridische stappen kunt ondernemen. Wilt u een letselschadezaak starten na een aanrijding? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40