Over ons

Home > Over ons

Over Letselschadebureau Trias Legal

Trias Legal is een onafhankelijk letselschadebureau in Rotterdam dat u gratis bijstaat als u betrokken bent geraakt bij een ongeval met letselschade. We bieden een juridische dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere cliënten, verspreid door heel Nederland. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met allerlei cases en spreken, naast Nederlands, een andere taal, zoals Arabisch, Engels of Turks. U ontvangt bovendien altijd een persoonlijk dossier in uw eigen taal en houdt u gedurende het gehele proces contact met één vertrouwenspersoon.

U kiest voor Trias Legal, omdat

  • u gratis rechtshulp ontvangt;
  • ons team bestaat uit ervaren specialisten;
  • we werken aan zaken door heel Nederland;
  • u altijd contact heeft met één vertrouwenspersoon;
  • we uw taal spreken

Vrijblijvend juridisch advies van het letselbureau

Het is wettelijk bepaald dat u de kosten voor juridische hulp kunt verhalen bij de veroorzaker van het ongeval. Hierdoor ontvangt u gratis juridisch advies en informatie over de hoogte van uw materiële en immateriële schade. Interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag voor onze letselschade advocaten? Neem gerust contact met ons letselschadebureau op door te bellen naar 010-600 3380.

Wanneer een letselschadebureau inschakelen?

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van letselschade, zowel materieel als immaterieel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Ook als u een second opinion wilt over een recente letselschadezaak, kunt u bij ons terecht. Door nauwkeurig naar de bestaande informatie te kijken, kunnen we nagaan of de verzekering het volledige schadebedrag heeft gedekt.

Wat kost juridische hulp van een letselschadebureau?

Zoals gezegd zijn de diensten van Trias Legal voor u als slachtoffer geheel gratis. In Nederland is het namelijk zo dat de schade en de bijbehorende kosten verhaald kunnen worden op de aansprakelijke partij. Dit kan uw werkgever zijn, maar ook de andere betrokkene(n) bij bijvoorbeeld een verkeersongeval.

Direct contact met Trias Legal

advocaat

?

Bel ons en wij helpen u verder: +31 (0)10 – 302 3928

De expertises van Trias Legal

Trias Legal is niet alleen een letselschadebureau. Ook voor onderstaande juridische kwesties kunt u bij ons terecht.

Letselschade icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Letselschade

We zijn een toonaangevend letselschadebureau dat gespecialiseerd is in het aansprakelijkheids- & verzekeringsrecht met een speciale focus op letselschade.

Arbeidsrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Verzekeringsrecht

Bij juridische geschillen tussen de verzekeraar en de verzekerde schakelt u de specialisten van Trias Legal in voor een adequate afhandeling van uw zaak.

Arbeidsrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Aansprakelijkheidsrecht

Trias Legal regelt de vergoeding voor de geleden schade. Dit heeft betrekking op zowel de materiële als immateriële schade.

Arbeidsrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Arbeidsrecht

Bij arbeidsrechtzaken staan we zowel werknemers als werkgevers bij. Denk hierbij aan het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten, het ontslagrecht én procederen bij de rechtbank met onze letselschade advocaat.

Fiscaal recht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Bestuursrecht en fiscaal recht

Het bestuurs- en fiscaal recht is een veelomvattend rechtsgebied tussen de overheid en de burger. Heeft u een juridische kwestie tussen u en de overheid? Schakel dan Trias Legal in.

Arbeidsrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Civiel recht

Het civiel recht is een rechtsvorm die gaat om conflicten tussen particulieren onderling, organisaties onderling en tussen particulieren en organisaties.

Faillisementrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Faillissementsrecht

In het faillissements- en insolventierecht staan wij voornamelijk ondernemers bij tijdens de minnelijke en de gerechtelijke fase van het proces.

Incassorecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Incassorecht

Ook voor onderlinge geschillen rondom openstaande rekeningen dient voortvarend gehandeld te worden. Bij Trias Legal behandelen we de zaak zonder dat een relatie op het spel komt te staan.

Ondernemingsrecht icoon - Trias Legal letselschade advocatenkantoor

Ondernemingsrecht

Trias Legal voorziet u graag van advies op alle vlakken van het ondernemingsrecht. Daarnaast zijn we altijd uw sparringpartner bij het nemen van de juiste beslissingen.

Werkwijze van Trias Legal

Bij Trias Legal staan we voor deskundigheid, betrokkenheid en een resultaatgerichte aanpak richting al onze klanten. Zowel de zakelijk markt als particuliere cliënten kunnen we bij Trias Legal helpen met onze dienstverlening.

Elke bovengenoemde expertiseafdeling bestaat uit een eigen team met ervaren juristen. Een deel van de focus van Trias Legal ligt op de letselschadepraktijk, waarbij we specifiek de keuze hebben gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden.

We kunnen u bijna altijd gratis helpen bij het berekenen van uw maximale schadevergoeding. Daarnaast staan we garant voor persoonlijke en professionele zorgeloze hulp.

Contact opnemen met ons letselschadebureau

Heeft u juridische hulp nodig, omdat u bijvoorbeeld betrokken bent bij een ongeval of heeft u nog recht op geld van iemand en heeft u daarbij hulp nodig van ons incassorecht-team? Neem dan contact op met de specialisten bij Trias Legal via 010-600 3380.

Waarom Trias Legal?

  • No cure, no pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Resultaatgericht
  • Transparantie

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40