Letselschade kantoor

Home > Letselschade kantoor

Over ons letselschade kantoor

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht. Daarnaast richten we onze juridische dienstverlening aan zowel particulieren als aan nationale en internationale bedrijven. Onze letselschadespecialisten en samenwerkende advocaten hebben een ruime ervaring en expertise in het oplossen van onmogelijke complexe situaties. Trias Legal biedt zijn diensten aan vanuit verschillende locaties in Nederland.

Onze Werkwijze

Trias Legal staat voor deskundigheid, betrokkenheid en resultaatgerichte aanpak. We bieden juridische dienstverlening aan voor zowel zakelijke (MKB) als particuliere cliënten.

Onze Filosofie

U staat als cliënt altijd centraal door een snelle en efficiënte werkwijze. Onze juristen beschikken over een ruime ervaring en expertise, waardoor wij net dat ene stapje extra voor u kunnen zetten.

Onze Vakgebieden

Trias Legal is een legal bedrijf waarbij de diensten zijn onder te verdelen in onze Algemene Praktijk, CSM Praktijk en Letselschade Praktijk. Hierbinnen kunnen we u op allerlei gebieden ondersteunen.

Onze vestigingen

Trias Legal neemt trots haar positie in binnen Nederland met meerdere vestigingen, waaronder ons hoofdkantoor in Rotterdam. Onze aanwezigheid in verschillende steden maakt dat we altijd in de buurt zijn om u te ondersteunen, zoals in Amsterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Utrecht.

Onze kantoren zijn strategisch geplaatst om u de best mogelijke toegankelijkheid en gemak te bieden. Elk letselschade kantoor biedt dezelfde hoge kwaliteit aan juridische dienstverlening, waardoor u waar u ook bent, kunt rekenen op de expertise van Trias Legal.

Rotterdam HQ

Airportplein 22
3045 AP Rotterdam
The Netherlands

+31 (0)10 – 799 70 40

Amsterdam Zuidas

Zuidplein 36 H-toren
1077 XV Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)20 – 799 79 80

Nieuwerkerk a/d IJssel

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk a/d Ijssel
The Netherlands

+31 (0)88 – 799 74 00

Utrecht Papendorp Park

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
The Netherlands

+31 (0)30 – 799 18 70

De rol van een letselschade kantoor

Het inschakelen van een letselschade kantoor voor het afhandelen van schadeclaims biedt u de mogelijkheid om het complexe en tijdrovende proces uit handen te geven aan professionals. Bij ons staat een persoonlijke en aangepaste aanpak centraal, waarbij we rekening houden met de unieke aspecten van uw situatie. Als u besluit ons in te schakelen, hanteren we doorgaans een specifieke reeks stappen die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw zaak.

  1. Intakegesprek: in de eerste fase maken we uw dossier aan en voeren we een intakegesprek met u. Zo krijgen we meer inzicht in uw persoonlijke situatie en de details rondom het ongeval of de gebeurtenis die tot uw letsel heeft geleid. Tijdens dit intakegesprek luisteren we aandachtig naar uw verhaal. Dit stelt ons in staat om uw zaak grondig te evalueren en de juiste strategie te bepalen voor het vervolgtraject.
  2. Aansprakelijkheid vaststellen: in deze stap vragen we om uw identiteitsbewijs, bankpas, schadeformulier en machtigingen. Zodra we deze documenten ontvangen, kunnen we de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk stellen.
  3. Letselschade inventariseren: na erkenning van aansprakelijkheid door de verzekeraar van de tegenpartij, brengen we de door u geleden letselschade in kaart. We maken hierbij onderscheid tussen materiële schade (zoals verlies van eigendommen of inkomsten) en immateriële schade (emotionele of psychologische impact).
  4. Letselschadevergoeding realiseren: we onderzoeken de mogelijkheid voor tussentijdse voorschotten om directe financiële lasten te verlichten. Zodra uw medische situatie stabiel is, beginnen we met onderhandelingen met de andere partij voor een definitieve schadevergoeding met eventueel smartengeld. Dit leidt tot de pragmatische afwikkeling van uw zaak met een passende vergoeding.

Wat anderen zeggen over ons letselschade kantoor

Michael P
Michael P
2023-08-23
Ik heb een hele positieve ervaring met dit bedrijf, zeker aan te raden. Het duurde wel beetje lang maar dat is ook wel logisch omdat er meerdere partijen bij betrokken zijn geweest. Na aantal maandjes is nu alles achter de rug en hebben ze mij perfect geholpen.
Ozan Altuntas
Ozan Altuntas
2023-08-21
Van begin tot eind erg goed geholpen door Romy Kooistra van Trias Legal. Mede dankzij haar inzet hebben we het dossier succesvol weten af te sluiten.
elanur Arslan
elanur Arslan
2023-08-09
Trias Legal ... geen woorden voor.. ze denken met je mee... ze vechten met je mee. Ben er erg blij mee..bedankt voor alle aandacht en de genomen moeite. D Demir
Christina Akvonian
Christina Akvonian
2023-05-31
Mijn zaak liep vorig jaar bij een andere advocaat, na zeer slechte service bij hen ben ik voor Trias Legal gegaan en met één woord: TOP! Servicegericht, snelle reactie, goede uitleg, fijne ervaring en erg betrouwbaar! Mocht je toch bedenken om te kiezen; ik zeg doen! Dank voor alles!

Voordelen letselschade kantoor

Trias Legal is een onafhankelijk juridisch kantoor met een algemene praktijk, incasso praktijk en letselschade praktijk. Ons team bestaat uit ervaren juristen die er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. U staat hier altijd centraal. We werken snel, efficiënt en denken altijd met u mee om de beste oplossingen te vinden.

Bij ons staat kwaliteit voorop. We helpen zowel bedrijven als particulieren en in veel gevallen kunnen we u gratis bijstaan bij het berekenen van uw schadevergoeding. Dit vanwege onze no cure, no pay-regeling. We beloven u professionele hulp zonder zorgen. Heeft u advies nodig of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een gratis gesprek, bij u thuis of op ons letselschade kantoor.

Wat kost juridische hulp?

Bij Trias Legal hangt de prijs af van wat voor soort zaak u heeft. Soms betalen klanten per uur, en soms spreken we een vast bedrag af voor de hele zaak. We zorgen ook dat onze prijzen waarde toevoegen aan uw situatie. Alles wat we afspreken over de kosten, schrijven we op. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U kunt ook kiezen voor een abonnement, als dat beter bij u past. Ons belangrijkste doel? Uw probleem oplossen, op de beste manier mogelijk!

  • Uurtarief
  • Vast zaakstarief
  • Abonnement
  • Maatwerk

Maak kennis met het team van Trias Legal

Bij Trias Legal zijn we trots op ons veelzijdige en deskundige team. Onze collega’s beheersen meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Arabisch en Turks. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan cliënten van dienst te zijn. Voor meer informatie, nodigen we u uit om de “ons team” pagina te bekijken waar u online alvast kunt kennismaken.

Elke afdeling binnen ons kantoor wordt versterkt door een toegewijd team van juristen, elk met hun eigen specialisaties en expertisegebieden. Deze diversiteit in specialisaties zorgt ervoor dat we u kunnen ondersteunen bij een breed spectrum aan juridische kwesties, met name binnen het letselschaderecht. Onze professionals zijn niet alleen ervaren in hun vakgebied, maar brengen ook een persoonlijke toewijding aan elk dossier.

Samenwerking met huisadvocaten

Trias Legal, een vooraanstaand letselschade bureau, onderhoudt een sterke samenwerking met deskundige letselschade advocaten buiten ons eigen kantoor. Deze strategische alliantie verrijkt ons met een diversiteit aan kennis en ervaring in letselschaderecht, waardoor we voor elk specifiek geval de optimale advocaat kunnen selecteren.

Deze zorgvuldig gekozen samenwerking zorgt ervoor dat elke cliënt profiteert van maatwerkadvies en -begeleiding, precies afgestemd op hun unieke situatie en recht op schadevergoeding. Onze aanpak garandeert dat uw zaak onder toezicht staat van een advocaat die niet alleen uw taal spreekt, maar ook het woord voert met uw belang voorop. Door deze overeenkomst tussen Trias Legal en huisadvocaten bent u verzekerd van de best mogelijke orde en uitkomst voor uw letselschadezaak.

op zoek naar talenten

Werken bij ons letselschade kantoor?

Op zoek naar een uitdagende juridische carrière? Trias Legal zoekt gedreven juristen om ons team te versterken. We bieden een stimulerende omgeving waar groei, diversiteit en innovatie centraal staan. Heeft u al wat jaar ervaring of begint u net? We waarderen uw passie voor het recht en de inzet voor onze cliënten. Kom bij ons en maak écht verschil. Interesse? Bekijk dan eens onze vacatures.

Contact opnemen met Trias Legal

We geloven dat de kracht van Trias Legal ligt in de combinatie van persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak en onze gespecialiseerde kennis. Dit zorgt ervoor dat we op maat gemaakte ondersteuning kunnen bieden, precies afgestemd op uw behoeften. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over Trias Legal? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40