Ons letselschade kantoor

TRIAS LEGAL
Trias Legal

Een stukje over ons letselschade kantoor

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht. Daarnaast richten wij onze juridische dienstverlening aan zowel particulieren, alsmede aan nationale en internationale bedrijven in de ruimste zin des woords. Onze juristen en samenwerkende advocaten hebben een ruime ervaring en expertise in het oplossen van onmogelijke complexe situaties. Trias Legal biedt zijn diensten aan vanuit Rotterdam en Amsterdam.

Onze Werkwijze

Trias Legal staat voor deskundigheid, betrokkenheid en resultaatgerichte aanpak. Wij bieden juridische dienstverlening aan voor zowel zakelijke (MKB) als particuliere cliënten.

Onze Filosofie

U staat als cliënt altijd centraal door een snelle en efficiënte werkwijze. Onze juristen beschikken over een ruime ervaring en expertise, waardoor wij net dat ene stapje extra voor u kunnen zetten.

Onze Vakgebieden

Trias Legal is een legal bedrijf waarbij de diensten zijn onder te verdelen in onze Algemene Praktijk, CSM Praktijk en Letselschade Praktijk. Hierbinnen kunnen we u op allerlei gebieden ondersteunen.

Zo gaan wij te werk

Werkwijze

Trias Legal is een onafhankelijk juridisch kantoor met een algemene praktijk, incasso praktijk en letselschade praktijk. Wij zijn actief door heel Nederland met een hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. U staat als cliënt altijd centraal door een snelle en efficiënte werkwijze. Onze juristen beschikken over een ruime ervaring en expertise, waardoor wij net dat ene stapje extra voor u kunnen zetten. Door het leveren van maatwerk en actief meedenken met de cliënt hebben wij bewezen prestaties geleverd.

Trias Legal staat voor deskundigheid, betrokkenheid en resultaatgerichte aanpak. Wij bieden juridische dienstverlening aan voor zowel zakelijke (MKB) als particuliere cliënten.

Ieder afdeling heeft zijn eigen team juristen. Een deel van onze focus ligt op de letselschadepraktijk, waarbij specifiek de keuze is gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij kunnen u bijna altijd GRATIS helpen bij het berekenen van uw schadevergoeding en staan garant voor een persoonlijke en professionele zorgeloze hulp. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het menu ‘Letselschade’.

Neemt u gerust contact op voor een gratis afspraak & advies bij u thuis of bij ons op kantoor.

Wat zijn de kosten

Tarieven

Afhankelijk van de aard en soort van de zaak hanteert Trias Legal voor zijn diensten een afgesproken uurtarief óf een zaakstarief. Wij werken eveneens middels een model op basis van toegevoegde waarde. De gemaakte afspraken worden vastgelegd, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om een abonnement bij ons af sluiten.

Ons doel is te allen tijde het resultaatgericht oplossen van uw probleem en heeft de hoogste prioriteit!

  • Uurtarief
  • Vast zaakstarief
  • Abonnement
  • Maatwerk
opzoek naar talenten

Pas jij in ons team?

Wij treden graag in contact met gedreven enscherpzinnige juristen met een focus op het letselschaderecht.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40