Bedrijfsongeval schadevergoeding

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak

Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en bent u benieuwd wat voor schadevergoeding u kunt krijgen? Trias Legal zoekt het graag voor u uit. Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor, bij u thuis of op een andere gewenste locatie. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal waarna u vrijblijvend advies ontvangt. Is er onlangs een procedure gestart? Ook voor een second opinion zijn wij uw betrouwbare partner.

Elk slachtoffer van een bedrijfsongeval heeft recht op schadevergoeding

Heeft u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden voor uw werkgever? Dan dient u uw werkgever aansprakelijk te stellen. De hoogte van uw schadevergoeding hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ernst en duur van uw letsel. Daarnaast bestaat de schadevergoeding uit meerdere onderdelen zoals de materiële schadevergoeding en smartengeld. Vaak is een werkgever verzekerd voor een bedrijfsongeval en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft. Echter is het wel verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen zodat u zeker weet dat alles tot in details geregeld is.

Hulp bij het claimen van uw schadevergoeding

Na het plaatsvinden van een bedrijfsongeval dient u zo snel mogelijk de schadevergoeding te claimen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Omdat uw hoofd daar helemaal niet naar staat, zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u zich richten op een goed herstel. Interesse in onze dienstverlening? Wij vertellen u graag meer zodra u belt naar 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40