Letselschade whiplash

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak

Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Veel voorkomende letselschade na een verkeersongeval is een whiplash. Tijdens de aanrijding wordt het hoofd heen en weer geslingerd waardoor de wervels, zenuwen en/of spieren in uw nek beschadigen. De gevolgen zijn per persoon natuurlijk verschillend. Maar vaak heeft het slachtoffer last van hoofd- en nekpijn, vermoeidheidsklachten, gevoeligheid voor licht en geluid en duizeligheid. Oftewel, een whiplash valt onder immateriële letselschade waar u smartengeld voor kunt eisen. Trias Legal biedt u de hulp die u nodig heeft.

Letselschade na een verkeersongeval: wat te doen bij een whiplash?

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Dan is het belangrijk dat u de situatie goed in kaart brengt zodat de tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden. Omdat u natuurlijk erg bent geschrokken van de klap, zult u de situatie later wellicht lastiger in kaart kunnen brengen. Daarom raden wij u altijd aan om foto’s te maken van de schade aan uw voertuig en uiteraard eigen letselschade. Zo wordt de kans op een schadevergoeding groter en krijgt u hetgeen waar u werkelijk recht op heeft.

Een heldere werkwijze.

Te allen tijde streven wij naar een optimale afhandeling van uw letselschadezaak. Daarom hanteren wij een driestappenplan:

  • Vaststellen van de aansprakelijkheid
  • Vaststellen van de letselschade
  • Vergoeding van uw schade

Omdat de veroorzaker verantwoordelijk is voor uw letselschade in de vorm van bijvoorbeeld een whiplash, zijn de juridische kosten voor hem/haar of diens verzekeraar. Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem gerust contact met ons op via 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40