Cliëntervaringen

Cliëntervaringen

Als u overweegt om juridische hulp in te schakelen voor uw letselschadezaak, is het van groot belang om te weten wat u kunt verwachten. Cliëntervaringen bieden waardevolle inzichten en laten zien hoe anderen onze diensten hebben ervaren. De reviews zijn afkomstig van mensen zoals u, die daadwerkelijk met ons hebben samengewerkt. Door cliëntverhalen te lezen, kunt u inzicht krijgen in hoe Trias Legal uw zaak benadert en welke resultaten we hebben bereikt in vergelijkbare situaties.

Trias Legal reviews

Hieronder vindt u enkele Trias Legal reviews van mensen die we hebben geholpen bij hun letselschadezaken.

Michael P
Michael P
2023-08-23
Ik heb een hele positieve ervaring met dit bedrijf, zeker aan te raden. Het duurde wel beetje lang maar dat is ook wel logisch omdat er meerdere partijen bij betrokken zijn geweest. Na aantal maandjes is nu alles achter de rug en hebben ze mij perfect geholpen.
Ozan Altuntas
Ozan Altuntas
2023-08-21
Van begin tot eind erg goed geholpen door Romy Kooistra van Trias Legal. Mede dankzij haar inzet hebben we het dossier succesvol weten af te sluiten.
elanur Arslan
elanur Arslan
2023-08-09
Trias Legal ... geen woorden voor.. ze denken met je mee... ze vechten met je mee. Ben er erg blij mee..bedankt voor alle aandacht en de genomen moeite. D Demir
Christina Akvonian
Christina Akvonian
2023-05-31
Mijn zaak liep vorig jaar bij een andere advocaat, na zeer slechte service bij hen ben ik voor Trias Legal gegaan en met één woord: TOP! Servicegericht, snelle reactie, goede uitleg, fijne ervaring en erg betrouwbaar! Mocht je toch bedenken om te kiezen; ik zeg doen! Dank voor alles!

Wilt u een klacht indienen?

Wilt u een klacht indienen of heeft u feedback over onze dienstverlening? Bij Trias Legal hechten we veel waarde aan uw tevredenheid en zijn we altijd bereid om te luisteren. Uw input is essentieel voor ons om onze diensten voortdurend te verbeteren. Neem gerust contact met ons op als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw stem wordt gehoord.

Neem contact op met Trias Legal

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw letselschadezaak? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers