Letselschade advocaat Den Haag

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in de omgeving van Den Haag waar u als individu centraal staat? Wilt u uw verhaal doen en echt gehoord worden? Trial Legal is er voor u. Onze juristen voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies en ontzorgen u volledig zodat u zich kunt richten op uw herstel. Interesse? Kom langs op ons kantoor in Rotterdam of plan een afspraak bij u thuis in.

Een second opinion van de letselschade advocaat uit de omgeving van Den Haag.

Is er onlangs een letselschadezaak gestart, maar wilt u graag een second opinion? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Aan de hand van de bestaande informatie bekijken we met een frisse blik opnieuw naar uw zaak en vertellen u onze bevindingen. Ook controleren we of de desbetreffende verzekering het uitgekeerde bedrag uw schade volledig heeft gedekt. Want recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende dingen.

Een heldere werkwijze van de letselschade advocaat nabij Den Haag.

Het oplopen van letselschade is al vervelend genoeg, daarom maken wij het niet nog lastiger. Wij bieden u een heldere werkwijze die bestaat uit de volgende stappen:

  • Vaststellen van de aansprakelijkheid
  • Vaststellen van de letselschade
  • Vergoeding van uw schade

In uw eigen taal wordt er een deskundig dossier opgesteld zodat u de bevindingen zwart op wit heeft. Naast Nederlands spreken onze specialisten een extra taal zoals Arabisch, Engels  of Turks. U ontvangt één aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Dat is wel zo fijn.

Maak een afspraak.

Komt u uit de buurt van Den Haag en wilt u een afspraak maken met de letselschade advocaat? Bel dan even naar 010-7997040 en wij gaan voor u op zoek naar de juiste advocaat. U bent van harte welkom op ons juridisch kantoor in Rotterdam, maar wij komen ook graag op een andere gewenste locatie bij u langs.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40