Letselschade advocaat Zoetermeer

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfs- of verkeersongeval en bent u daarom op zoek naar een advocaat in de omgeving van Zoetermeer? Trias Legal is een internationaal opererend juridisch kantoor voor particuliere en zakelijke cliënten. Naast Nederlands spreken onze specialisten een of meerdere vreemde talen. Wees gehoord en ontvang waar u recht op heeft.

Binnen drie stappen een passende letselschade vergoeding dankzij de advocaat nabij Zoetermeer.

Het oplopen van letselschade brengt al genoeg ellende met zich mee. Daarom maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Een korte behandelingstermijn en een heldere werkwijze. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u Trias Legal inschakelt. Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

  • Vaststellen van de aansprakelijkheid
  • Vaststellen van de letselschade
  • Vergoeding van uw schade

Wist u dat u geen kosten hoeft te maken voor het inschakelen van juridisch advies? De gemaakte kosten zijn namelijk voor diegene die aansprakelijk is voor uw letsel.

Een gratis intakegesprek op kantoor, bij u thuis of elders.

Bent u geïnteresseerd in de juridische dienstverlening van de letselschade advocaat uit de omgeving van Zoetermeer? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvend intakegesprek in. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Rotterdam, maar wij komen ook graag bij u langs. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen van de letselschade advocaat uit de omgeving van Zoetermeer? Ook dan belt u naar 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40