Wat betekent letselschade in Amsterdam?

Bent u onlangs betrokken geweest bij een ongeval en bent u daardoor gewond geraakt? Het is mogelijk dat u zowel psychische als financiële schade hebt opgelopen. Er is veel mogelijk wat betreft een vergoeding, maar het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij, Trias Legal, helpen u daar graag bij. Met onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe we u moeten helpen, wat uw situatie ook is. Letselschade in Amsterdam? Schakel de hulp van Trias Legal in en ga voor zeker.

Letselschade opgelopen?

Indien u slachtoffer bent geworden van een ongeval, is dit geheel onverwachts. Waarschijnlijk bent u nergens op voorbereid en heeft u het allemaal niet zien aankomen. Het zorgt dus ook voor onverwachtse problemen in uw leven, uw thuissituatie en wellicht heeft het ook gevolgen voor uw gezin. Er zijn veel kosten aan verbonden, doordat u misschien niet meer kunt werken of doordat u medicatie nodig heeft. Financiële schade is zeker niet het enige, want emotionele schade is ook veel voorkomend bij letselschade. Graag vertellen we u meer over de financiële en emotionele schade. Voordat u verder leest is het belangrijk dat u weet dat volgens de wet de aansprakelijke partij (vaak de verzekeraar van de tegenpartij) verplicht uw schade te vergoeden. Hier moet vaak veel worden geregeld en het is vaak dan ook niet gemakkelijk om uw schadevergoeding te ontvangen. Indien wij u helpen bespaart u een hoop tijd en wordt u stap voor stap begeleidt bij uw proces.

Financiële schade

Financiële schade is alles wat in principe geld kost. Wat betreft de financiële schade is er onderscheid tussen materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn alle schadeposten die in geld uit zijn te drukken. Immateriële schade heeft betrekking op de psychische schade die u misschien heeft opgelopen. Bij financiële schade kunt u denken aan:

  • Misgelopen inkomsten;
  • Ziektekosten;
  • Kosten voor openbaar vervoer;
  • Kosten voor huishoudelijke hulp;
  • Beschadigde spullen;
  • En dergelijke.
Emotionele schade

Ook bij emotionele schade heeft u recht op vergoeding. Wij berekenen deze schade voor u en houden daarbij rekening met alle details, afspraken en meer.

Neem direct contact op!

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wilt u een advies voor uw situatie? Indien u letselschade in Amsterdam heeft, kunt u bij ons terecht voor de juiste hulp. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Neem gerust even contact met ons op. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 010 – 799 70 40.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40