Letselschade berekenen

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Laat uw materiële en immateriële letselschade berekenen door Trias Legal en weet zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Onze letselschadespecialisten voorzien u graag van persoonlijk en deskundig juridisch advies. Kom langs bij ons kantoor in Rotterdam of maak een afspraak voor een intakegesprek op een door u gekozen locatie.

Een schadevergoeding voor immateriële letselschade laten berekenen

Heeft u naast materiële schade ook immateriële schade opgelopen zoals verdriet, pijn of verlies van levensvreugde? Dan heeft u mogelijk recht op smartengeld. Omdat we hier spreken van schade die niet eenvoudig in geld is uit te drukken, is het verstandig om een specialist als Trias Legal in te schakelen. Voorbeelden van immateriële schade zijn:

  • Blijvende lichamelijke- en psychische klachten
  • Het niet meer kunnen uitoefenen van een beroep of hobby
  • Zichtbare verwondingen waar u dagelijks mee wordt geconfronteerd
  • Verdriet of eenzaamheid

Om de hoogte van uw schadevergoeding exact te berekenen, kijken we naar verschillende aspecten van uw letselschade. Hoe erg is het letsel bijvoorbeeld, is het letsel blijvend of is er kans op verbetering en wat voor invloed hebben de beperkingen op uw leven? Beantwoord de vragen tijdens een vrijblijvend intakegesprek en laat de schadevergoeding voor uw letselschade professioneel berekenen.

Persoonlijke aandacht gedurende het hele proces

Persoonlijke aandacht staat centraal bij Trias Legal. Wij bieden u altijd een aanspreekpunt aan dat een persoonlijk dossier in uw eigen taal opstelt. Naast Nederlands spreken onze specialisten een of meerdere vreemde talen. Dus spreek u Arabisch of Engels? Ook dan kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding bij uw letselschadezaak. Interesse? Wij zijn te bereiken via 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40