Letselschade claimen

Letselschade claimen doe je bij Trias Legal advocaten

Wij zijn als letselschade experts gespecialiseerd op uw letselschade te claimen bij uw tegenpartij.

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Als u letselschade wilt claimen of immateriële schade op iemand wilt verhalen, schakelt u het best de hulp van een advocaat in. Hiervoor kunt u terecht bij Trias Legal. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten helpen u om de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Hierbij wordt u volledig ontzorgt, van het vastleggen van de letselschade tot het claimen van een schadevergoeding.

Na letselschade een vergoeding claimen met professionele hulp

Wanneer u voor het claimen van een schadevergoeding bij letselschade een advocaat van Trias Legal inschakelt, wordt u altijd door dezelfde persoon geholpen. Hierdoor heeft u één vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terechtkunt. Daarnaast zijn wij u in verschillende talen van dienst. Zo spreken onze advocaten naast Nederlands en Engels onder andere ook Turks en Arabisch. In de taal van uw keuze stellen ze ook uw persoonlijk dossier op voordat ze de letselschade op de aansprakelijke partij verhalen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de inhoud van het dossier en weet u precies waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Het verhalen van letselschade op de aansprakelijke partij, bijvoorbeeld na een verkeersongeval, wordt door onze letselschade advocaten met de grootste zorg gedaan. Ze leggen al het bewijs zorgvuldig vast en komen met overtuigende argumenten. Vervolgens helpen ze u bij het claimen van een schadevergoeding voor uw letselschade. Wilt u ook professionele hulp bij het verhalen van uw letselschade of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40