Wat moet u doen bij letselschade in Rotterdam?

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Trias Legal regelt voor u een letselschade advocaat uit Rotterdam. Wij bieden u deskundigheid, betrokkenheid en een resultaatgerichte aanpak. Onze focus ligt altijd op het verkrijgen van een vergoeding waar u recht op heeft. Veel slachtoffers nemen genoegen met de eerste vergoeding die de verzekeraar van de tegenpartij aanbiedt, maar hoogstwaarschijnlijk heeft u recht op een hogere vergoeding. Wij zoeken het graag voor u uit.

Vrijblijvend letselschade advies van de advocaat uit Rotterdam.

Weet u wat u precies moet doen om letselschade te claimen? Logisch dat u hier een ervaren letselschade advocaat uit Rotterdam naar wilt laten kijken. Voordat we de vergoeding van de schade vaststellen gaan we na bij wie de aansprakelijkheid ligt. Daarna brengen we in kaart of het om materiële of immateriële schade gaat en wat voor impact dit op uw leven heeft. Met de professionele begeleiding van Trias Legal krijgt u waar u recht op heeft.

Eén aanspreekpunt.

Juridische rapporten in een voor u vreemde taal, daar heeft u eigenlijk niet aan. Daarom stellen wij een persoonlijk dossier in uw eigen taal op. Onze letselschadespecialisten spreken naast Nederlands een of meerdere vreemde talen zoals Arabisch en Turks. U heeft één vast aanspreekpunt die handelt in uw belang. Zo kunt u zich richten op het herstel.

Een second opinion van een letselschade advocaat uit Rotterdam.

Heeft u reeds een letselschadezaak gestart, maar wilt u nagaan of de verzekeraar werkelijk alles heeft vergoed? Wij kijken met een frisse blik naar de bestaande informatie en gaan na of het uitgekeerde bedrag uw schade volledig dekt. Wilt u een second opinion uit laten voeren of laten uitrekenen hoe hoog uw vergoeding kan zijn? Neem vandaag nog contact op met ons en plan een gratis intakegesprek in. Wij zijn te bereiken via 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40