Letselschade vergoedingen

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, heeft u recht op verschillende vergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan de vergoeding voor materiële en immateriële schade. Onder materiële schade vallen onder andere schade aan uw auto of kleding, maar ook verlies van verdienvermogen en reiskosten naar het ziekenhuis of fysiotherapie. Schadevergoeding voor immateriële letselschade, ook wel het ‘Smartengeld’ genoemd, is zeer complex om te ontvangen. Daarom zijn wij u graag van dienst. Vertel uw verhaal aan de letselschadespecialisten en wordt gehoord.

Hoe worden de letselschade vergoeding zoals smartengeld vastgesteld?

Om de hoogte van het smartengeld vast te stellen, wordt er gekeken naar verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ernst en soort letsel, uiteindelijke duur van het herstel, de mate van arbeidsongeschiktheid, de invloed van het letsel op sport- en vrijetijdsbesteding en de zichtbare gevolgen zoals littekens en verminkingen. Trias Legal heeft jarenlange ervaring met het claimen van schadevergoedingen bij letselschade en geeft u graag vrijblijvend advies. De kosten zijn namelijk voor de veroorzaker of diens verzekeraar.

Vertrouw op een specialistisch team.

Kiest u voor Trias Legal, dan houdt u contact met één betrouwbaar aanspreekpunt. Naast Nederlands en Engels spreken onze specialisten ook een of meerdere niet-westerse talen zoals Arabisch en Turks. Zo ontvangt u van ons een persoonlijk dossier in uw eigen taal. Wel zo fijn. Heeft u vragen over een specifieke schadevergoeding bij letselschade of ontvangt u graag meer informatie over de schadevergoedingen in het algemeen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 010-7997040. Wij staan u graag te woord.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40