Ik zoek een letselbureau in Amsterdam

Een letselbureau in Amsterdam nodig? In dat geval bent u waarschijnlijk betrokken geweest bij een ongeval, waardoor u niet of minder kunt werken, hoge kosten heeft of een trauma hebt opgelopen. Wat de gevolgen in uw situatie ook zijn: het is van belang om juridische hulp in te zetten. Veel mensen weten niet dat er een vergoeding aangevraagd kan worden. Maar hoe moet dat precies? En waar moet u op letten? Wij, Trias Legal, helpen u daar graag bij verder. Graag geven we u een deskundig advies, zodat u weet wat u moet doen om tot een goede oplossing te komen. Wij helpen u graag verder en vertellen u meer over de mogelijkheden.

OVER TRIAS LEGAL

Wij zijn Trias Legal. Trias Legal is hét juridisch bedrijf voor particulieren en het MKB. We werken door heel Nederland en helpen mensen bij onder andere letselschade. Naast letselschade kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Incassorecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht;
  • Bestuursrecht;
  • Personen- en familierecht;
  • Ondernemingsrecht.

Ons team bestaat uit een diversiteit aan vakmensen, die verschillende talen spreken en daardoor kunnen we iedereen goed helpen. U moet zich echt begrepen voelen en u moet centraal staan bij uw situatie. Wij houden daar, als letselschadebureau in Amsterdam, te allen tijde rekening mee.

WAAROM KIEST U EEN LETSELSCHADEBUREAU?

Wanneer u emotionele of financiële schade hebt opgelopen naar aanleiding van een ongeval, is het belangrijk om te weten dat u een vergoeding kunt krijgen. Het kan soms echter onduidelijk en moeilijk zijn wat u daar precies voor moet ondernemen en bij wie u daarvoor moet zijn. Een letselschadebureau in Amsterdam helpt u hierbij op weg en weet wat belangrijk is.

WAT KOST EEN LETSELSCHADEBUREAU?

Voor u, als slachtoffer, kost een letselschadebureau geen geld. Als slachtoffer hoeft u namelijk nooit de kosten te betalen. Dus ook geen kosten voor het inschakelen van juridische hulp. Wij verhalen de schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

EEN LETSELSCHADEBUREAU IN AMSTERDAM INSCHAKELEN

Wilt u een letselschadebureau in Amsterdam inzetten bij uw situatie? Trias Legal staat voor u klaar en geeft u graag meer informatie! Neem gerust contact met ons op. Zo kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 010 – 799 70 40.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40