Welk letselschadebureau in Rotterdam kiest u?

Zoekt u een letselschadebureau in Rotterdam omdat u betrokken geweest bij een ongeval in Rotterdam of omgeving? Trias Legal staat dan graag voor u klaar. Een ongeluk is altijd erg vervelend en komt uit onverwachte hoek. Naast de schrik en emotionele schade is er ook een grote kans dat u financieel gezien veel schade heeft opgelopen. Wellicht is het zo dat u (tijdelijk) niet meer kunt werken, waardoor u nu geen inkomen meer heeft. Een ongeluk ziet u niet aankomen, dus u heeft zich ook niet kunnen voorbereiden op deze financiële tekorten. Dit levert u extra zorgen op, wat uw herstel allesbehalve bevordert. Ook kan het zo zijn dat u (hoge) kosten moet maken. Bijvoorbeeld omdat u nu bij een fysiotherapeut in behandeling bent of een traject volgt bij een psycholoog. Of wat dacht van hoge kosten vanwege medicijnen die u door het ongeluk dient in te nemen? Met de hulp van Trias Legal profiteert u van deskundig advies. Wij begrijpen heel goed dat u zelf weinig weet heeft over wat u dient te doen om tot een goede schikking en / of oplossing te komen. Gelukkig weten wij als uw letselschadebureau in Rotterdam maar al te goed wat de juridische stappen zijn bij uw situatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Trias Legal: hét juridisch bedrijf voor zowel particulieren als het MKB. Wij zijn door heel Nederland werkzaam en dienen dus ook als uw letselschadebureau in Rotterdam. Wij ondersteunen u graag wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade. In ons team treft u een grote diversiteit aan van vakmensen, die verschillende talen spreken. Dus ook als Nederlands niet uw moedertaal is, kunt u door ons geholpen worden. Zo spreken wij onder meer Engels, Arabisch en Turks. Het is niet alleen erg prettig, maar ook belangrijk dat u zich begrepen voelt én uzelf goed verstaanbaar kunt maken. Dit laat u uzelf een stuk zekerder voelen en het geeft u veel rust wanneer u weet dat wij u ook goed begrijpen. Wat ook extra rust geeft? U krijgt bij ons altijd één vast aanspreekpunt, bijvoorbeeld als letselschade advocaat in Rotterdam. Dat is wel zo helder en overzichtelijk.

Waarom kiest u een letselschadebureau in Rotterdam?

Vraagt u zichzelf af of u in uw situatie wel een letselschadebureau in Rotterdam kunt inschakelen? Dat kan zeker! Bij zowel financiële als emotionele schade heeft u recht op een vergoeding. Door ons als uw letselschadebureau in te schakelen, maken wij het proces voor u een stuk overzichtelijker. Hiermee kunt u zich weer volledig herstellen op wat belangrijk is: uw herstel! U hoeft zich niet te verdiepen of zorgen te maken over allerlei wetten, moeilijke regels, onbegrijpelijke begrippen en afspraken. Met onze kennis en expertise nemen wij dit graag van u over. Middels deze professionele werkwijze krijgt u meer rust. U kunt er op bouwen dat wij ervoor zorgen dat u krijgt wat u toebehoort, zo ook van onze letselschade advocaat in Rotterdam. Met onze hulp gaat u voor zekerheid!

Wat kost een letselschadebureau?

Wanneer u te maken heeft met letselschade, wilt u natuurlijk het liefst zo min mogelijk moeite hoeven te doen. Uw herstel vergt immers al veel energie. Tevens wilt u ook niet al te veel geld uit hoeven te geven. Gelukkig kunnen wij u mededelen dat u als slachtoffer ook geen kosten hoeft te betalen! Dit gaat ook op voor juridische hulp. Wij verhalen als uw letselschadebureau in Rotterdam de schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Dit scheelt een hoop kosten!

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor letselschade, waarbij we u graag bijstaan als uw letselschadebureau in Rotterdam. Maar dat is niet alles wat we doen. We bieden een breed scala aan diensten aan. Zo kunt u ons ook benaderen voor:

  • Incassorecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht;
  • Bestuursrecht;
  • Personen- en familierecht;
  • Ondernemingsrecht.
Een letselschadebureau in Rotterdam inschakelen

Wilt u ons als uw letselschadebureau in Rotterdam inschakelen voor uw situatie? Dat kan! U doet er verstandig aan te kiezen voor Trias Legal. U kiest met ons namelijk voor zekerheid. Neem gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar ons telefoonnummer: 010 – 799 70 40. Wij helpen u van harte verder.