Letselschadespecialist

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Bent u slachtoffer geworden door andermans toedoen en daarom op zoek naar een betrouwbare letselschadespecialist? Dan is Trias Legal u graag van dienst. Wij zijn een onafhankelijk juridisch kantoor voor zowel zakelijke als particuliere cliënten. Vertel ons uw verhaal en ontvang vrijblijvend juridisch advies.

De letselschadespecialist helpt bij het claimen van letselschade.

Vaak is het voor slachtoffers onduidelijk op welke vergoeding zij precies recht hebben. Zeker wanneer het gaat om immateriële schade, kan het een complex proces zijn. Daarom is het altijd aan te raden om bewijzen te verzamelen van de gebeurtenissen zoals ooggetuigen en beeldmateriaal. Is er sprake van immateriële letselschade? Ga dan zo snel mogelijk naar een arts die een medisch dossier op kan stellen.

Allround letselschadespecialist.

U schakelt Trias Legal in voor alle vormen en soorten van letselschade. Denk hierbij aan bedrijfsongevallen, geweldsmisdrijven, medische fouten, directe schaden, smartengeld en verlies van arbeidsvermogen door letselschade. Wanneer we de aansprakelijkheid hebben vastgesteld, stellen we de letselschade vast en berekenen we de hoogte van uw schadevergoeding. U ontvangt dus waar u werkelijk recht op heeft. Heeft u een vraag aan onze letselschadespecialist of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-7997040.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40