No cure, no pay letselschade

Internationaal advocatenbureau
Persoonlijk en deskundig advies
Heldere aanpak
Trias Legal Letselschade expert - Bedrijfsongeval schadevergoeding

Trias Legal geeft op basis van het no cure, no pay-principe letselschade advies aan zowel particuliere als zakelijke cliënten. Bent u slachtoffer geworden van een verkeers- of bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Het bepalen van de hoogte van de vergoeding is een complex proces waar wij u graag bij helpen.

Ontvang op basis van no cure, no pay letselschade advies van een advocaat

Wat houdt het precies in, letselschade advies ontvangen van een advocaat op basis van no cure, no pay? Dat betekent dat u niets hoeft te betalen totdat blijkt dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Omdat u slachtoffer bent geworden door iemand anders toedoen, hoeft u uiteindelijk de juridische kosten niet te betalen. Het is namelijk wettelijk bepaald dat deze kosten voor de tegenpartij zijn. Oftewel, u ontvangt van ons vrijblijvend juridisch advies en informatie over materiële en immateriële schade. Dat is nog eens voordelig letselschadeadvies van een advocaat inwinnen op basis van no cure, no pay.

Persoonlijke begeleiding in uw eigen taal

Is Nederlands niet uw moedertaal? Geen probleem! Onze letselschadespecialisten spreken naast Nederlands een of meerdere vreemde talen zoals Turks, Arabisch en uiteraard Engels. Zo ontvangt u altijd een persoonlijk dossier in uw eigen taal. Wel zo fijn met alle juridische termen. Daarnaast bieden wij altijd persoonlijke begeleiding via één aanspreekpunt. Deze letselschadespecialist geeft niet enkel informatie, maar denkt ook mee in uw belang.

Maak een afspraak met een advocaat en ontvang letselschade advies op basis van no cure, no pay

Bent u geïnteresseerd in onze juridische dienstverlening? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze letselschadespecialisten. U kunt op een Trias Legal advocaat rekenen voor no cure, no pay letselschade advies na verkeersongevallen, medische fouten en andere situaties waarbij u letselschade heeft geleden. Wij zijn te bereiken via 010-7997040. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor, maar kunnen ook op een gewenste locatie langskomen.

Trias Legal letselschade expert schadevoerding bedrijfsongeval
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40