Schakel ook bij lichte letselschade deskundige rechtshulp in!

Home > Nieuws > Schakel ook bij lichte letselschade deskundige rechtshulp in!

Schakel ook bij lichte letselschade deskundige rechtshulp in!

Van licht letsel is sprake als uw letsel geheel geneest binnen een half jaar en uw letsel niet of slechts korte tijd leidt tot arbeidsongeschiktheid en/of hulpbehoevendheid. Verzekeraars wikkelen lichte letselschades het liefst rechtstreeks en zonder tussenkomst van experts af met de slachtoffers. Voor het berekenen van de schade in licht-letselzaken hebben ze zelfs online tools ontwikkeld, waarmee u zelf het schadebedrag kunt berekenen en afwikkelen. Hiermee kunnen verzekeraars lichte letselschades snel en goedkoop regelen. Maar let op: dat is in veel gevallen voor u zeer nadelig!

Verzekeraars willen liever niet dat u Trias Legal inschakelt

Uit onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam is gebleken dat de schadevergoeding die u ontvangt als u geen gebruik maakt van een deskundige belangenbehartiger lager is dan wanneer u wél een belangenbehartiger inschakelt. Daarnaast komen de kosten van rechtshulp voor rekening van de aansprakelijke verzekeraar, zonder dat dit ten koste gaat van uw persoonlijke schade. Zaken waarin slachtoffers een belangenbehartiger inschakelen kosten verzekeraars dus meer geld en dat willen ze graag voorkomen.

Deskundige rechtshulp bij letselschade is belangrijk

Uw letselschadezaak is anders dan alle anderen en dient daarom zorgvuldig onderzocht en behandeld te worden. Bij een te snelle definitieve afwikkeling loopt u het risico dat er schadeposten worden onderschat of gemist en dat daarom niet al uw schade wordt vergoed. Dat zal op de langere termijn voor problemen zorgen, zeker als het letsel toch zwaarder is dan verwacht.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Trias Legal: specialisten in letselschade

Daarom is het ook bij lichte letselschade belangrijk om een belangenbehartiger in te schakelen. Trias Legal heeft de kennis en ervaring in huis om u aan het beste resultaat te helpen. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel.

Heeft u letselschade opgelopen bij een ongeval? Neem dan vandaag nog contact op met Trias Legal. Ook als er sprake is van licht letsel!

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40