Bij slecht weer vinden de meeste verkeersongevallen plaats

Home > Nieuws > Bij slecht weer vinden de meeste verkeersongevallen plaats

Bij slecht weer vinden de meeste verkeersongevallen plaats: ‘extra goed opletten kan letselschade voorkomen’

De wintertijd is in volle gang, waardoor het ’s-ochtends nog lang donker is en het laat in de middag alweer gaat schemeren. Ook is het vaak storm- en regenachtig weer. Deze ontwikkelingen hebben grote invloed op het verkeer. Vanwege de drukte op de weg en het slechte weer, neemt het aantal verkeersongevallen toe. Daarom loopt u grote kans op het oplopen van letselschade in het verkeer.

Slechte weersomstandigheden, zoals regen en stormachtige wind, hebben duidelijk een negatief effect op het aantal verkeersongevallen, zo blijkt uit ongevalscijfers van de politie. Automobilisten, fietsers en voetgangers lopen dan ook een aanzienlijk groter risico om betrokken te raken bij verkeersongevallen.

Trias Legal roept daarom alle verkeersdeelnemers op om extra goed op te letten. Hoe slechter het weer, zeker als het ook nog druk is op de weg, des te hoger is het risico op een ongeval in het verkeer! Doe daarom rustig aan en kijk goed om je heen naar andere weggebruikers. Zeker in de wintermaanden is ons advies: veiligheid voor alles.

Letselschade

Meer ongevallen betekent helaas ook tot een toename van aantal slachtoffers met letselschade. Trias Legal heeft het daarom extra druk in deze tijd van het jaar. Veel meer mensen kloppen bij ons aan om hun letselschade te kunnen verhalen op de veroorzaker van een ongeval. De maanden november tot en met februari steken erbovenuit, want dan vinden de meeste ongevallen in het verkeer plaats.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat alle schade vlot wordt verhaald. Gelukkig kunnen we onze cliënten goed en snel helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Daar strijden we iedere dag voor.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Trias Legal

Mocht het onverhoopt toch misgaan en er vindt een ongeval met letsel plaats, dan staan we voor u klaar. Trias Legal stelt de tegenpartij aansprakelijk, regelt spoedig een voorschot en zorgt ervoor dat alle schade wordt vergoed.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Trias Legal!

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40