Bij Trias Legal kunt u terecht voor een second opinion bij letselschade

Bij Trias Legal kunt u terecht voor een second opinion bij letselschade

Heeft u letselschade oplopen, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval? Als iemand anders daarvoor aansprakelijk is, moet uw schade door de verzekeraar van de veroorzaker worden vergoed. Maar als de verzekeraar uw schadeclaim afwijst, wat dan? Of stel dat uw rechtsbijstandsverzekeraar u adviseert akkoord te gaan met een lage schadevergoeding, wat kunt u hiertegen doen? Dan doet u er verstandig aan contact te zoeken met Trias Legal. Wij bieden u gratis een second opinion aan.

Een afwijzing van de schadeclaim komt vaak voor. Dat geldt ook voor het aanbieden van een te laag bedrag aan schadevergoeding. Verzekeraars proberen immers zo snel en goedkoop mogelijk van uw claim af te komen. Om uw recht op volledige schadevergoeding te realiseren, zal uw belangenbehartiger accuraat en daadkrachtig te werk moeten gaan. Anders krijgt u slechts een minimale vergoeding voor uw letselschade.

Een second opinion door Trias Legal

U kunt bij onze letselschadespecialisten terecht voor een second opinion wanneer u het niet eens bent met de verzekeraar van de tegenpartij, of de belangenbehartiger die uw zaak behandelt. Ook als u twijfelt over de manier waarop uw zaak wordt behandeld is een second opinion een goede stap. Het is immers belangrijk dat u vertrouwen heeft in de wijze waarop uw belangen worden behartigd.

Hoe gaat een second opinion bij Trias Legal in zijn werk?

Iedereen die letselschade heeft opgelopen kan bij ons terecht voor een second opinion. Als u een second opinion wilt aanvragen, dan doorloopt u de volgende vier stappen:

  1. U neemt contact met ons op: telefonisch, per email of via het contactformulier op onze website
  2. U vertelt ons over uw letselschade en hoe het schaderegelingstraject tot nu toe is verlopen
  3. Eén van experts van Trias Legal bestudeert uw dossier
  4. Bent u tevreden over ons advies? Dan kan Trias Legal uw letselschadezaak overnemen
Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Neem contact op voor een second opinion bij letselschade

Voor een deskundige second opinion kunt u iedere werkdag bij Trias Legal terecht. Wij kunnen deze werkzaamheden kosteloos voor u uitvoeren. De verzekeraar van de tegenpartij moet de buitengerechtelijke kosten van Trias Legal namelijk vergoeden.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Trias Legal.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40