Heeft u een whiplash opgelopen bij een ongeval?

Home > Nieuws > Heeft u een whiplash opgelopen bij een ongeval?

Heeft u een whiplash opgelopen bij een ongeval? Trias Legal zorgt voor een schadevergoeding

Helaas komt het bij verkeersongevallen heel vaak voor: een whiplash. Het is zelfs de meest voorkomende vorm van letselschade. Vaak gaan whiplashklachten binnen een paar dagen tot weken weer over, maar ook langdurige klachten en beperkingen zijn geen uitzondering. Gelukkig is de schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Trias Legal helpt u daarbij.

Het ontstaan van een whiplash

Stel, u bent met de auto onderweg naar een afspraak en u staat stil voor een rood verkeerslicht. De bestuurder die achter u rijdt, let even niet goed op. Een botsing is dan snel gebeurd. Bij dit type ongevallen, namelijk kop-staartbotsingen, is whiplashletsel een veelgehoorde klacht.

Een whiplash zorgt voor hevige nek- en hoofdpijn. Ook kunnen klachten ontstaan zoals misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid en problemen met onthouden en concentreren.

U merkt het, een whiplash is geen pretje. Afhankelijk van de ernst van de aanrijding en het letsel, kunnen de genoemde klachten dagen, weken of zelfs maanden aanhouden. Het spreekt voor zich dat whiplashletsel zware gevolgen heeft in het dagelijkse leven.

Schadevergoeding bij een whiplash

Bij een kop-staartbotsing is de achteroprijdende automobilist aansprakelijk voor het ongeval. Met de hulp van Trias Legal wordt er een aansprakelijkstelling verstuurd aan de autoverzekeraar van de veroorzaker van het ongeval. Nadat de aansprakelijkheid is erkend, vragen we meteen een voorschot, waarmee u de eerste kostenposten kan betalen. Daarbij kunt u denken aan verlies van inkomsten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, medische kosten die niet worden gedekt door de zorgverzekeraar en kosten van noodzakelijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld tijdelijke huishoudelijke hulp.

Sommige verzekeraars zijn erg kritisch in hun beoordeling van whiplashletsel. Daarom is in deze zaken de hulp van een gespecialiseerde letselschadejurist onmisbaar.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Wij helpen u verder.

De hulp van Trias Legal

Trias Legal helpt u uit de zorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van schadevergoeding in whiplashzaken. Heeft u whiplashklachten overgehouden aan een verkeersongeval en wilt u advies over uw zaak? Neem dan contact op met Trias Legal!  

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40