Hulp bij letselschade van Trias Legal is gratis!

Home > Nieuws > Hulp bij letselschade van Trias Legal is gratis!

Hulp bij letselschade van Trias Legal is gratis! Hoe kan dat?

Als u letselschade oploopt door toedoen van iemand anders, bijvoorbeeld door een ongeval in het verkeer, dan heeft u recht op volledige vergoeding van uw schade. Maar dat gaat helaas niet vanzelf. Het vergt kennis en ervaring om de schade zorgvuldig in kaart te brengen. Bovendien kost het de nodige moeite om een verzekeringsmaatschappij tot betaling te bewegen. Daarom is gespecialiseerde juridische hulp bij letselschade onmisbaar. Trias Legal helpt u graag en we brengen u daarvoor geen kosten in rekening. Hoe dat kan? Dat leggen we graag aan u uit.

Bij een ingewikkeld juridisch probleem, zoals het verhalen van letselschade na een ongeval, is de hulp van een gespecialiseerde jurist hard nodig. Zonder deze hulp lukt het niet om uw schade volledig vergoed te krijgen.

Een letselschadejurist is een jurist die zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van schade op verzekeringsmaatschappijen in letselschadezaken. Ervaren letselschadejuristen zijn als registerexpert ingeschreven bij het Nederlands Instituut van register-Experts (NIVRE).

Zonder hulp krijgt u minder schadevergoeding

Uit recent onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat slachtoffers zonder belangenbehartiger twee tot vier keer minder schadevergoeding ontvangen dan slachtoffers die wel gebruik maken van een belangenbehartiger. Dat komt omdat een deskundige belangenbehartiger, zoals Trias Legal, weet wat uw rechten zijn en ervoor zorgt dat de verzekeraar alle schade vergoedt.

De verzekeraar betaalt ook onze kosten

Uiteraard zijn er bij het inschakelen van een specialist in letselschadezaken, zoals de juristen van Trias Legal, kosten verbonden. Gelukkig betekent dit niet dat goede rechtshulp voor u onbetaalbaar is! Want de kosten van gespecialiseerde rechtshulp moeten volledig door de aansprakelijke verzekeraar worden betaald. Daarom kost de inschakeling van een goede belangenbehartiger u niets.

In de wet staat dat degene die schade toebrengt aan een ander, die schade volledig moet vergoeden. Deze vergoedingsplicht gaat ook over de kosten die u moet maken om uw schade vast te stellen en met de verzekeraar tot een schikking te komen. Net als al uw andere schadeposten moet de verzekeraar dus ook de kosten van uw belangenbehartiger betalen.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

U heeft er geen omkijken naar

Om het u extra gemakkelijk te maken, stuurt Trias Legal haar nota’s rechtstreeks naar de verzekeraar. Dus u heeft hier geen omkijken naar. Dat is een geruststellende gedachte!

Wij helpen u verder.

Neem contact op met Trias Legal!

Heeft u letselschade opgelopen en zoekt u de hulp van een gespecialiseerde jurist? Neem contact op met Trias Legal! Wij luisteren naar uw verhaal en zorgen voor het beste resultaat.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40