Letselschade opgelopen? Trias Legal staat u bij en zorgt voor een passende schadevergoeding!

Home > Nieuws > Letselschade opgelopen? Trias Legal staat u bij en zorgt voor een passende schadevergoeding!

Letselschade opgelopen? Trias Legal staat u bij en zorgt voor een passende schadevergoeding!

Een ongeval, zoals een verkeersongeval, arbeidsongeval of een medische misser, kan voor grote ellende zorgen. Zeker bij arbeidsongeschiktheid zijn de gevolgen van een ongeval groot, in het bijzonder wanneer er sprake is van blijvend letsel. Het is dan ook belangrijk dat de schade die u heeft opgelopen volledig wordt vergoed door de aansprakelijke partij. Letselschadespecialist Trias Legal helpt u daarbij.

Schadeposten

Als u letselschade oploopt door een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, kunt u vergoeding van uw schade vorderen. Het gaat dan om medische kosten die moeten worden gemaakt en kosten van noodzakelijke voorzieningen, aanpassingen en hulpmiddelen, voor zover deze kosten niet worden gedekt door uw zorgverzekering of gemeente.

Maar er is meer. Als gevolg van een ongeval treedt er inkomensschade op, die ook moet worden vergoed. Alle kosten die u maakt vanwege uw letsel als gevolg van het ongeval betrekken we in uw schadeclaim. U heeft zelfs recht op een vergoeding voor alle pijn en ongemakken die u ervaart, het zogenaamde smartengeld.

Recht op schadevergoeding

Hoewel u recht heeft op volledige schadevergoeding, is het niet eenvoudig om zover te komen. De wederpartij, meestal een aansprakelijkheidsverzekeraar, doet er vaak alles aan om ervoor te zorgen dat de schadevergoeding zo laag mogelijk is.

Trias Legal helpt u om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn daarvoor opgeleid, kennen de regels en de diverse methoden om een ​​verzekeraar ervan te overtuigen mee te werken aan een passende schadevergoeding. Daarbij schuwen we zelfs geen juridische stappen.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Wij helpen u verder.

Trias Legal

Wilt u meer weten of heeft u letselschade opgelopen en behoefte aan een deskundig advies? Neem gerust contact op met Trias Legal. In heel Nederland staan wij voor u klaar!

De kosten van de inschakeling van Trias Legal, komen op grond van artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek (BW) voor vergoeding in aanmerking. Dat betekent dat u onze kosten niet zelf hoeft te betalen, dat gebeurt door de verzekeraar.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40