Trias Legal verhaalt bij letselschade ook de kosten van huishoudelijke hulp op de verzekeraar!

Home > Nieuws > Trias Legal verhaalt bij letselschade ook de kosten van huishoudelijke hulp op de verzekeraar!

Bent u het slachtoffer van een ernstig verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout? Dan bent u waarschijnlijk langdurig uit de running. Er breekt na een ongeval een herstel- of revalidatiefase aan, die zeker een aantal weken kan duren. U herkent waarschijnlijk dat activiteiten die voor het ongeval volstrekt normaal waren, zoals werken, hobby’s en gewone werkzaamheden in en rond het huis, nu onmogelijk zijn. Zelfs kleine huishoudelijke taken kunnen al teveel zijn. Maar het gezin moet wel doorgaan. Hoe lossen we dat op?  

Misschien kunnen uw gezinsleden bijspringen, of familieleden of vrienden, om ervoor te zorgen dat de was wordt gedaan, er wordt gekookt en uw woning wordt schoongemaakt. Maar dat is meestal niet voldoende. Zijn de genoemde mogelijkheden er niet of nauwelijks, dan kan worden overwogen om een professionele huishoudelijke hulp in te schakelen.

Kosten van huishoudelijke hulp

Maar het inschakelen van een professionele huishoudelijke hulp gaat al snel in de papieren lopen. En als een buurvrouw een handje wil helpen, wilt u haar daar wel fatsoenlijk voor kunnen belonen. We praten al snel over een kostenpost van 15 tot 25 euro per uur. Waar haalt u dat geld vandaan?

Trias Legal weet de oplossing. We verhalen deze kosten op de aansprakelijke verzekeraar. Het gaat dan om alle ondersteuning bij huishoudelijke taken, zoals de verlening van opruim- en schoonmaakdiensten, noodzakelijke werkzaamheden in de tuin, een maaltijdenvoorziening en zelfs hulp bij het uitlaten van de hond. Alle gemaakte kosten die noodzakelijk zijn, verhalen we op de wederpartij.

De werkwijze van Trias Legal

De juristen van Trias Legal gebruiken de Richtlijn Huishoudelijke Hulp van De Letselschade Raad als hulpmiddel bij het vaststellen van de hoogte van de schade. We kunnen zelfs helpen bij het zoeken van een geschikte professionele hulp. U staat er met onze hulp dus nooit alleen voor.

Vergoeding van alle kosten

Om er zeker van te zijn dat alle kosten worden vergoed, is de hulp van Trias Legal onmisbaar. Bij letselschade is het namelijk belangrijk dat u in alle rust kunt herstellen. Het is onze taak om te zorgen voor de nodige hulp en voorzieningen, en het regelen van vergoeding van de geleden schade. Dat is ons vak.

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Wij staan voor u klaar

Bij Trias Legal ben je aan het goede adres voor goede hulp bij het regelen van alles rond letselschade. We helpen letselschadeslachtoffers door heel Nederland. Onze letselschadejuristen staan voor u klaar.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40