Verlies arbeidsvermogen

Home > Nieuws > Verlies arbeidsvermogen

Leidt u financiële schade door een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is? Trias Legal verhaalt uw schade op de aansprakelijke partij

Heeft u letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een flinke financiële schade. Als de klachten en beperkingen die u tegenkomt ervoor zorgen dat u niet kunt werken, hebben ze grote invloed op uw portemonnee. Trias Legal kan u helpen om ervoor te zorgen dat alle financiële schade op de veroorzaker van het ongeval wordt verhaald!

Een ernstig ongeval leidt tot verschillende soorten schade. De grootste schadepost is meestal het verlies van inkomsten uit arbeid. Het is heel belangrijk om hiervoor snel compensatie te regelen, bijvoorbeeld in de vorm van een voorschot, want uw vaste lasten lopen natuurlijk gewoon door. Trias Legal is hierin gespecialiseerd.

Inkomstenverlies door arbeidsongeschiktheid

Wanneer u door een ongeval tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt raakt, verliest u na verloop van tijd inkomsten. Bij ondernemers of freelancers treedt de schade vaak al meteen op, bij werknemers in loondienst vaak pas wat later. De financiële schade kan echter aanzienlijk zijn, vaak is het zelf s de grootste schadepost in een letselschadezaak. Dat leidt logischerwijs tot grote bezorgdheid bij u en uw naasten. Daarom is het goed om duidelijk te stellen: als iemand anders verantwoordelijk is voor het ongeval, moet uw schade volledig worden vergoed door de aansprakelijke partij! Trias Legal kan daarbij helpen.

De vaststelling van uw financiële schade

De correcte vaststelling van inkomstenverlies na een ongeval is ons vak. We kijken daarbij niet alleen naar de inkomsten die u sinds het ongeval tot nu heeft misgelopen, maar ook de inkomsten die u als gevolg van eventuele blijvende klachten misloopt tot aan uw pensioen. Ook deze schade kunnen we verhalen. En we beperken ons niet tot het misgelopen salaris, we houden ook rekening met andere inkomensbestanddelen, zoals een auto van de zaak, aftrekposten van de hypotheek, bijdrage aan de ziektekostenverzekering en (vergoeding van) de kosten van kinderopvang. Ook deze aspecten kunnen zorgen voor financiële schade na het ongeval, dus ook die nemen we mee. En dat is ook belangrijk, want dat geld is nodig zodat uw gezin normaal kan blijven functioneren.  

Direct contact met Trias Legal
advocaat
?

Bel ons en wij helpen u verder: 010-799 70 40

Wij helpen u verder.

Deskundige hulp van Trias Legal

Door de hulp in te schakelen van Trias Legal, kunt u er gerust op zijn dat uw schade correct wordt vastgesteld ren volledig op de aansprakelijke verzekeraar wordt verhaald.

Wilt u uw letselschadezaak voor advies aan ons voorleggen? Neem gerust contact op met Trias Legal.

Wij helpen u graag!

Trias Legal is een onafhankelijk legal kantoor gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met een speciale focus op het letselschaderecht.

+31(0)10 799 70 40

info@triaslegal.nl Dringende gevallen 24/7 uur bereikbaar.

Terugbelverzoek
Gelieve enkel nummers
Direct contact met een advocaat?

Bel ons en wij help u: 010-799 70 40